Nalezeno 15 komentářů.


Přezdívka:
:-) :o)
:-( >-O
;-) :-D
:-P B-)
8-) :-*
:-/ |-)
=) :-O
Zpráva:
 
Dvacetdevět:
   


Odebírat

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (irč) (9.7.2014 20:45) reagovat
U nás mívaj rohlíky ze stejnýho obchodu běžně stejně velký rozdíly délek. A co jako?

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (Ujo_Ja) (27.6.2011 12:06) reagovat
A my máme v tesku rohlíky z lokálnej pekárne (malé tesko), ktoré sú tak dobré, ako len rohlík môže byť. A celkovo si myslím že tu máme pečivo lepšie ako napr. v čechách (Plzeň), tam som na chutný chlieb ani nenatrafil, tu nie je problém (východ). S peknými ženami to je rovnako.

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (XXXRP (27.6.2011 10:48) reagovat
Jedna vetsi sracka nez druha :)

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (Hnidopich) (26.6.2011 18:58) reagovat
Jezek: Neznamena. Velikost jeste neurcuje gramaz. Vic vykynuty bude zajiste vetsi,, ale bude v nem vic vzduchu. Rozkrojte a ukazte uvnitr. Pak je teprve o cem se bavit.

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (Nostur unR) (26.6.2011 12:15) reagovat
a ve vysledku je to stejne jedno protoze se tomuhle fakt neda rikat pecivo. To co najdete v hyper/super marketech sou smesovy sracky ktery se nedaj s poradnym pecivem srovnavat... Jenom je to pak holt drazsi, kdyz musis zaplatit normalni suroviny a ne jenom prasek :)

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (torrentonlyRP (26.6.2011 12:08) reagovat
Ono je to trochu jinak. Aby si hyper/super udrželi nejnižší cenu i když se vstupní materiály (voda a piliny) zdražují, tak pěkně nenápadně sníží gramáž. Viz Tesco a změny gramáže rohlíků ze 46 na 40 gramů...

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (ciriRP (26.6.2011 11:55) reagovat
tieto korunove rozky som jedol asi tak pred 7 rokmi. nevim jak to moze niekto jest. je to humus

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (jaaa) (26.6.2011 10:38) reagovat
Jezek: daj link na to (zrejme) nariadenie pls...

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (FEJK) (26.6.2011 10:32) reagovat
To už jsme na tom tak špatně, že poměřujeme délky rohlíků?

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (Mox) (26.6.2011 9:42) reagovat
V supermarketech maju davkovac co im nadavkuje cesto. Po. Napr. 50g ma v surovom stave kazdy rohlik. Tie prcky co maju su preto, lebo ak tam do davkovaca davali cesto po castiach (to musi, zasobnik neni tak velky), tak na konci vyde niekolko pod 50g . A nekto ich posune dal a nekti ich hodi nazad do stroja. Vacsie pecivo vazia rucne... napr. chleby.

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (JajatorRP (26.6.2011 9:36) reagovat
lidl ma fakt nejhorsi rohliky,u nas vypadaj stejne jak na obrazku,ty sou gumove aj cerstve :-/

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (FourtytwoRP (26.6.2011 9:25) reagovat
Jezek: to si pleteš s pravidelnými kontrolami gigolů

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (JezekRP (26.6.2011 9:11) reagovat
Ale znamena... Nove podle EU je potreba kazdy rohlik rucne premerit v pekarne i v obchode. Meri se jak delka a prumer, tak taky excentricita a drsnost. Do ceny se to promitne jen nepatrne :-/

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (nygdyRP (26.6.2011 9:03) reagovat
rohliky z lidlu su na slovensku uplny humac... jak to moze niekto aj jest... PS: to ze na obrazku ten lidlovy vyzera vacsi, este neznamena, ze ma vacsiu gramaz...

Obrázek 'rozky' Obrázek 'rozky' (BobsikRP (26.6.2011 8:55) reagovat
marja, co to kdo resi, u nas sou ty rohliky pokazdy jiny ...