Odebírat | ||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (plegomazin ) (12.3.2020 17:06) | reagovat | |
tasemnice se už těší | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Octagon) RP (31.10.2018 12:52) | reagovat | |
edgobard: Raw je dobré, ale jíst ten steak úplně syrový bez jakékoliv teplotní úpravy mi přijde už moc.. Ale tak když ti to chutná.. | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Bobsik) RP (30.9.2017 21:13) | reagovat | |
ja bych to do huby dřív ja medium rare nedal, (dle obrázku) asi bych se zblil | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (edgobard) RP (14.2.2016 18:11) | reagovat | |
Jsem zastáncem raw food. Doporučil bych zlámat ruce komukoliv, koho napadne promarnit vraždu takového úžasného zvířete na nějakou propečenou podrážku. Všechno víc propečené než rare je zhovadilost. | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Tex) RP (26.3.2013 23:42) | reagovat | |
ten steak si mozes urobit aj doma a ked ho prstom stlacis, tento jednoduchy trik ti ukaze, ako podla tuhosti maso zvnutra zhruba vyzera. | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (...) (26.3.2013 22:39) | reagovat | |
ja fakt nevim co ocekavate. na zednika a na kuchare chodili dycky akorat decka z pastaku. podle toho to tu vypada. jeden radsi chcipne hlady nez by to jedl. | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (avoid) RP (26.3.2013 22:08) | reagovat | |
truhlik_fredy: To je vzdy o tom ake ma dana restika vedenie... Aspon vidno akych uzasnych podnikatelov tu mame. | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (truhlik_fredy) RP (26.3.2013 21:25) | reagovat | |
Proste neviem nejak extra varit, ale ani to co v nejakych uber restikach ti podaju nemusi byt uplne dobre a zdrave. A dokonca som videl ze v nejakom "pajzli" to brali serioznejsie ako v nejakej co mala brutalne dobre recenzie a dlhe wait listy na rezervacie. | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (truhlik_fredy) RP (26.3.2013 21:23) | reagovat | |
na tanier, donasal som im podradnym miestam, tie nemali problem s 2x zmrazenymi a rozmrazenymi vecami. Kusky umelej hmote v mase, maso po zaruke. A jedno ci mali nejake ISO normy, boli pod celostatnym nejakym normovim dohladom a mali procedury o dohlade nad kvalitou jedla proste aj tak z casu na cas sa stalo ze koncovy zakaznik dostal nieco co by som ja do seba nedaval. Nejaka priemyselna cistacia chemikalia sa vyliala nad jedlom "ready to eat" cerstva zelenina, kolaciky, kazde jedno ztoho bolo podane ludom | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (truhlik_fredy) RP (26.3.2013 21:18) | reagovat | |
Poradne restaurace? Hmm chodil som robit donasky jedla do tych najlepsich restik v kraji. Krici aj aj ludia tomu nedali menej ako 4.5 z 5 malo a niektore boli 5 hviezdickove a hotely ktore mozno mali i viacej ako 5. A co som videl uz by som do restik nesiel, mozno maju lepsi recept alebo niekedy kusok lepsie suroviny (niekedy ani nie lepsie ako take ktore by si si normalne nekupil a nerobil z toho jedlo), ale stalo ze potkani jedli z tych surovin, alebo padlo im nieco cerstve na zem a oni to dali kludne ... | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Satrif) RP (26.3.2013 15:58) | reagovat | |
Milanese: taky. | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Anarchist) (26.3.2013 15:55) | reagovat | |
Lammer&Outsider vole nejlepší je mámina krupičná kaše... ale když už můžu někam na pořádnej steak tak bych byl blbej kdybych sušil hubu o chlebu a vodě ne??? | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Milanese) RP (26.3.2013 14:59) | reagovat | |
Jsem myslel, ze je to znakova rec a jak si objednat v restauraci | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (jonykrc) (26.3.2013 13:56) | reagovat | |
nejlepsi jidlo na svete je velka medium zemlbaba! | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Lammer&Outsider) RP (26.3.2013 13:43) | reagovat | |
Všichni jací jsou odborníci na kvalitní steak lol nechápu co je to za módu prohlašovat že nejlepší jídlo na světě je velkej medium nebo rare steak ... | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (MishmashekSereNaHlaseni) (26.3.2013 13:10) | reagovat | |
Všichni jste zkurvení vrazi a otrokáři! Plivu na vás! | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (jonykrc) (26.3.2013 12:00) | reagovat | |
tohle mam odzkouseny davno, delam podle toho masa uz dlouho.. | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Frank) (26.3.2013 11:57) | reagovat | |
A teď se přiznejte, kdo to po shlédnutí obrázku zkoušel | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (hypnotoad) (26.3.2013 11:56) | reagovat | |
fuj, syrove maso! | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (jonykrc) (26.3.2013 11:55) | reagovat | |
jasne ze u nas. na maso do NY nepojedu, ale kdybych tam byl, rad ochutnam quality meat, to rozhodne. | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Anarchist) (26.3.2013 11:28) | reagovat | |
Aha... ty jsi myslel u nás... no já myslel třeba Quality Meats v NY | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (jonykrc) (26.3.2013 11:10) | reagovat | |
do poradne restaurace tak leda pro cepovany do dzbanku! kup maso a na svym grilu ho udelej, pokud nejsi hotentot bude lepsi nez v kdejaky restauraci a tim myslim v kdejaky. | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Anarchist) (26.3.2013 10:53) | reagovat | |
a proto se taky vynalezli rukavice vy křupani hloupí... Zkuste si někdy zajít do pořádné restaurace, a tím nemyslím toho sprostého šulína Polreicha... | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (jonykrc) (26.3.2013 10:53) | reagovat | |
jak nepochopil? jakmile mas maso stejne mekky jako palec, kdyz ho mas prostrednicku tak ho sundej, nech 5 minut stat na taliri a pak se do nej pust | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (ErDo) RP (26.3.2013 10:16) | reagovat | |
do steaku sa ničim nepichá ty buran! vytiekla by ti všetká šťava, ale je prava, že si neviem predstaviť, že by som obchytkával mäso | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Pivo) RP (26.3.2013 9:30) | reagovat | |
Tohle vohmatávací pravidlo sem nikdy nepochopil. Radši do masa píchnu teploměr, to je jistota | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (nord) (26.3.2013 8:26) | reagovat | |
jedine rare | ||
|
||
Obrázek '- Meat - 26.03.2013' (Bobsik(na proxy v praci)) (26.3.2013 7:53) | reagovat | |
ja bych si dal taky jedno to médium | ||
|