Odebírat | ||
Obrázek 'Simple Stove-top Filet Mignon' (bartlsss) (27.6.2017 6:54) | reagovat | |
ten kkt co napsal ze poradne propecene jeste nemel kvalitni rare steak, jinak by nemlel takove hovna | ||
|
||
Obrázek 'Simple Stove-top Filet Mignon' (Hnidopich) (26.6.2017 23:23) | reagovat | |
No trosku min by bylo lepsi, ale zas aby to bucelo, kdyz do toho pichnu, to nemusi. | ||
|
||
Obrázek 'Simple Stove-top Filet Mignon' (brnonymous) RP (26.6.2017 20:29) | reagovat | |
Racte si povsimnout, ze tohle je uz vracene a znovu prismazene (jedna uriznuta plocha je prosmazena, druha, nove uriznuta, neni). Ale na me je to udelane moc, ja mam rad maso co nejsyrovejsi, steak s dvoumilimetrovou lehce osmazenou vrstvickou je fajn, ale nejlepsi chut je u tataraku, rude maso, syrove vejce... | ||
|
||
Obrázek 'Simple Stove-top Filet Mignon' (kapilára) RP (26.6.2017 19:37) | reagovat | |
není. vrátit a dopéct. mezitím se krmit zadržovanou nenávistí obsluhy a kuchaře. | ||
|
||
Obrázek 'Simple Stove-top Filet Mignon' (edgobard) RP (26.6.2017 19:27) | reagovat | |
vzdyt je to propecene skrz. Vubec tam nezbyl ani kousek syroveho. | ||
|
||
Obrázek 'Simple Stove-top Filet Mignon' (klatom) RP (26.6.2017 18:58) | reagovat | |
nevis, co je dobry... medium rare je moje oblibena uprava. Jako svalovci ap. jsou svinstvo, ale u masa z proverenych zdroju by se ti to stat nemelo. A kdyz, tak "telo ma jit do hrobu zhuntovany", pripadne "na neco umrit musime" | ||
|
||
Obrázek 'Simple Stove-top Filet Mignon' (cojeee) (26.6.2017 18:49) | reagovat | |
Hnus velebnosti, už od mala mě učej, že nemám žrát červený/růžový maso. Jak to není pěkně propečený, tak bych to nevzal do tlamy | ||
|
||
Obrázek 'Simple Stove-top Filet Mignon' (brnonymous) RP (26.6.2017 18:48) | reagovat | |
Ach boze, jak zajimave. | ||
|