Odebírat | ||
GIF 'dobrou chuť' (převozník Helmut) RP (9.2.2024 1:18) | reagovat | |
vyměníš trochu praktičnosti za chleba namazanej z obou stran.. a to se vyplatí | ||
|
||
GIF 'dobrou chuť' (Sam) (8.2.2024 22:01) | reagovat | |
Me by spis zajimalo jestli se tohle da nekde v CR ochutnat? Strasne se mi libi to zeli vevnitr ale nedokazu si to moc predstavit. Je to cerstvy nebo nalozeny do kyselyho nalevu? | ||
|
||
GIF 'dobrou chuť' (no-X) RP (8.2.2024 21:44) | reagovat | |
Nereg Radim: No nevím, ale klasická česká vaječná topinka (chleba ve vajíčku) má taky pečivo uvnitř a vajíčko na povrchu. | ||
|
||
GIF 'dobrou chuť' (klitorys ostrovid) RP (8.2.2024 21:33) | reagovat | |
když to hodíš do kelímku, nemusíš to držet za pečivo. rád jsem pomohl. | ||
|
||
GIF 'dobrou chuť' (Nereg Radim) (8.2.2024 21:31) | reagovat | |
Může mi někdo znalý prosím vysvětlit, proč se dává chleba dovnitř? Tisíciletími a mnoha kulturami ověřený postup je mít pečivo v pouličním jídle venku - obrovská výhoda je právě to, že pečivo se velmi pohodlně drží v ruce. Je suché, nepálí, dostatečně dlouho udrží i omáčky, zálivky a podobný věci. Nehodí se všechny tyhle výhody do koše tím, že chleba dáme doprostřed a vajíčko s omáčkou ven? | ||
|