Přezdívka:
:-) :o)
:-( >-O
;-) :-D
:-P B-)
8-) :-*
:-/ |-)
=) :-O
Zpráva:
 
Dvacetdva:
   


Odebírat

GIF 'dobrou chuť' GIF 'dobrou chuť' (převozník HelmutRP (9.2.2024 1:18) reagovat
vyměníš trochu praktičnosti za chleba namazanej z obou stran.. a to se vyplatí ;-)

GIF 'dobrou chuť' GIF 'dobrou chuť' (Sam) (8.2.2024 22:01) reagovat
Me by spis zajimalo jestli se tohle da nekde v CR ochutnat? Strasne se mi libi to zeli vevnitr ale nedokazu si to moc predstavit. Je to cerstvy nebo nalozeny do kyselyho nalevu?

GIF 'dobrou chuť' GIF 'dobrou chuť' (no-XRP (8.2.2024 21:44) reagovat
Nereg Radim: No nevím, ale klasická česká vaječná topinka (chleba ve vajíčku) má taky pečivo uvnitř a vajíčko na povrchu.

GIF 'dobrou chuť' GIF 'dobrou chuť' (klitorys ostrovidRP (8.2.2024 21:33) reagovat
když to hodíš do kelímku, nemusíš to držet za pečivo. rád jsem pomohl.

GIF 'dobrou chuť' GIF 'dobrou chuť' (Nereg Radim) (8.2.2024 21:31) reagovat
Může mi někdo znalý prosím vysvětlit, proč se dává chleba dovnitř? Tisíciletími a mnoha kulturami ověřený postup je mít pečivo v pouličním jídle venku - obrovská výhoda je právě to, že pečivo se velmi pohodlně drží v ruce. Je suché, nepálí, dostatečně dlouho udrží i omáčky, zálivky a podobný věci. Nehodí se všechny tyhle výhody do koše tím, že chleba dáme doprostřed a vajíčko s omáčkou ven?