ČasProŽeny  |  VipShow  |  Pravda24  |  NeposlušnéTlapky  |  MyMuži  |  MotorGuru  |  ByznysDeník  |  ČasProBydlení  |  HobbyDeník  |  TechSvět





Přezdívka:
:-) :o)
:-( >-O
;-) :-D
:-P B-)
8-) :-*
:-/ |-)
=) :-O
Zpráva:
 
Dvacetšest:
   


Odebírat

GIF 'garlic' GIF 'garlic' (Anjinsan) (26.5.2024 21:36) reagovat
afekete - to má něco do sebe co říkáš :o) Jako nevím čím to je, ale fakt to chtuná jinak lisovaný a jinak krájený. Možná je to rychlostí, jak se to prolíná s papričkama, nebo jak rychle to pak zlátne v oliváči. Nevím, nechám se poučit o někoho, kdo tomu rozumí...

GIF 'garlic' GIF 'garlic' (afeketeRP (26.5.2024 12:24) reagovat
Anjin, nikoho nepali prdel od cesneku, jen tebe, protoze se hrabes cesnekovejma prstava v prdeli :D

GIF 'garlic' GIF 'garlic' (CiveRP (26.5.2024 11:26) reagovat
analjinson uzasna kravina cos napsal :o)

GIF 'garlic' GIF 'garlic' (mikoRP (26.5.2024 9:25) reagovat
kapanek si protirecis: pry strouhanim ztraci silu a proto te pak pali prdel. :-D strouhanil, lisovanim, drcenim dostavas z neho "stavu" ktera se lepe vmisi do jidla a rovnomerneji se provaze s chutema a aromama dalsich ingredienci. kdyz ho nakrajis na platky, tak (hlavne pri teelnem zpracovani) dosahnes toho, ze ty esencie se uvolnuji postupne a pomaleji. volis tedy zpacovani podle toho, k cemu to chces. takze ne, zadna sila se neztraci. takovy urban legend.

GIF 'garlic' GIF 'garlic' (Anjinsan) (26.5.2024 9:18) reagovat
Drcením a strouháním česnek ztrácí sílu. Krájením ne, takže pokud chcete opravdu silnou chuť, tak krájejte. Nejlépe je to poznat na Aglio Olio. Když nekrájíte, nepálí vás pak prdel...

GIF 'garlic' GIF 'garlic' (hm) (26.5.2024 9:18) reagovat
Ale kravina, že česnek má jinou chuť, když ho jinak nakrájíme nebo ohřejeme...

GIF 'garlic' GIF 'garlic' (Lae) (26.5.2024 9:12) reagovat
vo co de?