Odebírat | ||
Obrázek 'HPIM0005-r' (Ikáros) (16.11.2010 15:01) | reagovat | |
Dobrůtka jak sviň! A i s přípravou za 5 minutek | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (Skritek) (12.11.2010 20:32) | reagovat | |
truhlik_fredy> A neni to vejce riskatni? Ze neni skoro tepelne upravene. | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (Mlcan) (11.11.2010 19:03) | reagovat | |
Není to náhodou bábovka z hrníčku ? Opravdu zajímavé. | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (truhlik_fredy) RP (11.11.2010 14:46) | reagovat | |
Do 0.5l nadobky 5 lyzice muky na pecivo, 4 lyzice cukru, 1 lyzica vanikloveho cukru, 2 lyzice kakao, 1 vajce, 2 lyzice oleja (3 sa mi zda vela), 2/3 lyzice teplej vody (ziadne mlieko), rozmiesat, potom hodit 2 hrste hrozienok, zamiesat a navrh hodin hrst ovsenych vlociek (ja mam mix vlociek so susenym ovocim, ono to aj tak zmekne a zaujimave chute, niekde to chuti viac babanovo, niekde viac kokosovo) | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (truhlik_fredy) RP (11.11.2010 14:44) | reagovat | |
No aj inde, su vseliaky muky na pecivo kde je uz namixovane bohvie co. Dokonca su aj hotove brovnies mix muky kde uz skoro nic sa nepridava. | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (Ballius) (11.11.2010 13:20) | reagovat | |
V originále je kypřící prášek uveden, v americe maji mouku co ho ma primo v sobe zamichany. Jmeno si ten nevzpomenu. | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (sid) (11.11.2010 12:42) | reagovat | |
mas pravdu, vyrastie aj bez kypriaceho a v origi recepte nie je, ale s nim je maksia a viac mi chuti. | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (misa) (11.11.2010 12:10) | reagovat | |
"kyprici" a fajn je pridat nastrouhanou cokoladu.. | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (misa) (11.11.2010 12:04) | reagovat | |
na co kzprici prasok me vyrostla i bez nej a v originale tez neni uveden | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (sid) (11.11.2010 10:45) | reagovat | |
4 lyzice muka polohruba, 4 lyzice cukor, trocha kypriaceho prasku (normalny/do pernikov), 3 lyzice olej, 3 lyzice mlieko, 1 vajce, kakao/granko podla chuti (pisu 1 lyzicu), special ingredient, mikrovlnka na plny vykon cca 3 a pol minuty. v hrnceku musi byt cca 2/3 volneho miesta | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (Roumen) R (11.11.2010 10:37) | reagovat | |
Ja to delal a vypadalo to vyborne...ale desne z toho smrdely vajicka. Nenasel jsem odvahu to snist. | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (není) (11.11.2010 10:16) | reagovat | |
Kurva, nemužu najít ten obrazek s postupem na to, nemate to nekdo nekde? | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (Fred) (11.11.2010 9:56) | reagovat | |
shitinks D hele, jakej je na to vubec recept? ) | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (mikiqex) RP (11.11.2010 9:41) | reagovat | |
Ani ne, spíš jak Roumenova kočičí konzerva... | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (Falco) (11.11.2010 9:16) | reagovat | |
tomu sa hovori upgrade | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (Roumen) R (11.11.2010 8:30) | reagovat | |
Peceny blitky. Nemam to presunout do Masa? | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (koisny) (11.11.2010 8:18) | reagovat | |
vypada jak kdyby na to nekdo nablil | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (guag) RP (11.11.2010 7:58) | reagovat | |
dobre to vytunoval | ||
|
||
Obrázek 'HPIM0005-r' (vvolis) (11.11.2010 6:26) | reagovat | |
The best hrnickova babovka ever. | ||
|