Přezdívka:
:-) :o)
:-( >-O
;-) :-D
:-P B-)
8-) :-*
:-/ |-)
=) :-O
Zpráva:
 
čtyřicetčtyři:
   


Odebírat

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (Ikáros) (16.11.2010 15:01) reagovat
Dobrůtka jak sviň! A i s přípravou za 5 minutek :)

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (Skritek) (12.11.2010 20:32) reagovat
truhlik_fredy> A neni to vejce riskatni? Ze neni skoro tepelne upravene.

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (Mlcan) (11.11.2010 19:03) reagovat
Není to náhodou bábovka z hrníčku ? Opravdu zajímavé.

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (truhlik_fredyRP (11.11.2010 14:46) reagovat
Do 0.5l nadobky 5 lyzice muky na pecivo, 4 lyzice cukru, 1 lyzica vanikloveho cukru, 2 lyzice kakao, 1 vajce, 2 lyzice oleja (3 sa mi zda vela), 2/3 lyzice teplej vody (ziadne mlieko), rozmiesat, potom hodit 2 hrste hrozienok, zamiesat a navrh hodin hrst ovsenych vlociek (ja mam mix vlociek so susenym ovocim, ono to aj tak zmekne a zaujimave chute, niekde to chuti viac babanovo, niekde viac kokosovo)

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (truhlik_fredyRP (11.11.2010 14:44) reagovat
No aj inde, su vseliaky muky na pecivo kde je uz namixovane bohvie co. Dokonca su aj hotove brovnies mix muky kde uz skoro nic sa nepridava.

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (Ballius) (11.11.2010 13:20) reagovat
V originále je kypřící prášek uveden, v americe maji mouku co ho ma primo v sobe zamichany. Jmeno si ten nevzpomenu.

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (sid) (11.11.2010 12:42) reagovat
mas pravdu, vyrastie aj bez kypriaceho a v origi recepte nie je, ale s nim je maksia a viac mi chuti.

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (misa) (11.11.2010 12:10) reagovat
"kyprici" a fajn je pridat nastrouhanou cokoladu..

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (misa) (11.11.2010 12:04) reagovat
na co kzprici prasok me vyrostla i bez nej a v originale tez neni uveden

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (sid) (11.11.2010 10:45) reagovat
4 lyzice muka polohruba, 4 lyzice cukor, trocha kypriaceho prasku (normalny/do pernikov), 3 lyzice olej, 3 lyzice mlieko, 1 vajce, kakao/granko podla chuti (pisu 1 lyzicu), special ingredient, mikrovlnka na plny vykon cca 3 a pol minuty. v hrnceku musi byt cca 2/3 volneho miesta

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (RoumenR (11.11.2010 10:37) reagovat
Ja to delal a vypadalo to vyborne...ale desne z toho smrdely vajicka. Nenasel jsem odvahu to snist.

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (není) (11.11.2010 10:16) reagovat
Kurva, nemužu najít ten obrazek s postupem na to, nemate to nekdo nekde?

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (Fred) (11.11.2010 9:56) reagovat
shitinks :-DD hele, jakej je na to vubec recept? :))

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (mikiqexRP (11.11.2010 9:41) reagovat
Ani ne, spíš jak Roumenova kočičí konzerva...

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (Falco) (11.11.2010 9:16) reagovat
tomu sa hovori upgrade ;)

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (RoumenR (11.11.2010 8:30) reagovat
Peceny blitky. Nemam to presunout do Masa? :o)

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (koisny) (11.11.2010 8:18) reagovat
vypada jak kdyby na to nekdo nablil :D

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (guagRP (11.11.2010 7:58) reagovat
dobre to vytunoval :D

Obrázek 'HPIM0005-r' Obrázek 'HPIM0005-r' (vvolis) (11.11.2010 6:26) reagovat
The best hrnickova babovka ever. ;-)