Odebírat | ||
Obrázek 'Steak Levels' (Halipat) RP (7.12.2012 15:10) | reagovat | |
... : Ale ne za provozu a desetkrát z deseti správně. | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (...) (18.4.2011 18:05) | reagovat | |
Tringi: No, nevim, co je natom za extra umění - spálit steak na ultraprudkém ohni tak, aby byl na vrchnu černej a křupavej a uvnitř syrovej, umí podle mě i malé dítě | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (Tringi) (17.4.2011 22:39) | reagovat | |
Opravdu machři kuchaři vám pak ještě dokáží připravit tzv. Black & Blue, dělaný extra krátce a prudce tak, že je uvnitř zcela syrový, ale na povrchu hodně tmavý a udělaný až do křupava. | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (webspy) RP (17.4.2011 13:47) | reagovat | |
Joo, není nad pořádný rumpsteak medium rare na pepři, hranolky a hermelínová omáčka Asi hned zajdu | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (Roumen) R (17.4.2011 13:41) | reagovat | |
Jen tak mimochodem...byl jsem dost rad, ze jsem si dal well done, protoze i ten byl tak, ze bych si to jeste chvili prismazil. | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (Roumen) R (17.4.2011 13:40) | reagovat | |
Ale ne, ale proste jsem nevedel JAK se da steak udelat. A bohuzel jsem byl prvni, koho se servirka z cely skupiny (asi 30 lidi) zeptala. Takze jsem trapne polozil otazku, JAK teda se da takovej steak udelat, takze mi to trapne vysvetlila. Z nabizenych moznosti jsem si vybral well done a pak uz jen vsichni papouskovali well done, protoze anglicky neumeli ani zblept. Vlastne to mozna ani takovej trapas nebyl, jen jsem se citil trapne v tu chvili. | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (Koccour) RP (17.4.2011 13:08) | reagovat | |
Roumen : žeby polévka Gaspačo? | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (Koccour) RP (17.4.2011 13:07) | reagovat | |
kua akorat sem dostal chut diky fotkam Jinak osobne nechodim pod medium, zlaty stred...surove nemusim a uplne ful ceres taky ne... | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (xx) (17.4.2011 12:34) | reagovat | |
ja si rikam krvavej, a dostanu zpravidla bud medium rare nebo, v cechach bohuzel casteji, medium | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (sm) (17.4.2011 11:56) | reagovat | |
xs...missing something...umad ? | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (bavorak6) (17.4.2011 11:42) | reagovat | |
ak je maso take tri dni nalozene v oleji a potom urobene medium rare tak je to uzasna pochutka no v cechach a na slovensku by som si ine ako well done nedal ale obycajne ani to si nemam moznost vybrat a dostanem take ake sa kucharovi prave podari | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (pX) RP (17.4.2011 11:10) | reagovat | |
xz: to neni surove, skus dakedy aspon medium well... | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (xz) RP (17.4.2011 10:59) | reagovat | |
"Well Done" a nijak jinak, nemám zájem žrát syrové maso... | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (failboat croomembr) RP (17.4.2011 10:43) | reagovat | |
jedine blue rare! At stava ze syrovyho masa tece a necht se stejk opoti krvi pri stazeni z panve! | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (Raptor) RP (17.4.2011 10:32) | reagovat | |
Já bych si dal také to medium. | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (Rr) (17.4.2011 9:58) | reagovat | |
maso je vrazda!!!!! btw. sup d tym do masa | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (OptieX) RP (17.4.2011 9:39) | reagovat | |
Roumen: Jak byste si přál Váš steak? ??? normálně, jak asi?? | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (grass) RP (17.4.2011 9:38) | reagovat | |
škoda že tohle nezná většina kuchařů v čechách | ||
|
||
Obrázek 'Steak Levels' (Roumen) R (17.4.2011 9:25) | reagovat | |
Proc jsem tohle nevedel o 10 let driv a musel se to dozvedet pri skorotrapasu v londynsky nobl restauraci? | ||
|