Přezdívka:
:-) :o)
:-( >-O
;-) :-D
:-P B-)
8-) :-*
:-/ |-)
=) :-O
Zpráva:
 
Devadesátjedna:
   


Odebírat

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (HalipatRP (7.12.2012 15:10) reagovat
... : Ale ne za provozu a desetkrát z deseti správně.

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (...) (18.4.2011 18:05) reagovat
Tringi: No, nevim, co je natom za extra umění - spálit steak na ultraprudkém ohni tak, aby byl na vrchnu černej a křupavej a uvnitř syrovej, umí podle mě i malé dítě :)

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (Tringi) (17.4.2011 22:39) reagovat
Opravdu machři kuchaři vám pak ještě dokáží připravit tzv. Black & Blue, dělaný extra krátce a prudce tak, že je uvnitř zcela syrový, ale na povrchu hodně tmavý a udělaný až do křupava.

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (webspyRP (17.4.2011 13:47) reagovat
Joo, není nad pořádný rumpsteak medium rare na pepři, hranolky a hermelínová omáčka B-) Asi hned zajdu :o)

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (RoumenR (17.4.2011 13:41) reagovat
Jen tak mimochodem...byl jsem dost rad, ze jsem si dal well done, protoze i ten byl tak, ze bych si to jeste chvili prismazil. :o)

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (RoumenR (17.4.2011 13:40) reagovat
Ale ne, ale proste jsem nevedel JAK se da steak udelat. A bohuzel jsem byl prvni, koho se servirka z cely skupiny (asi 30 lidi) zeptala. Takze jsem trapne polozil otazku, JAK teda se da takovej steak udelat, takze mi to trapne vysvetlila. Z nabizenych moznosti jsem si vybral well done a pak uz jen vsichni papouskovali well done, protoze anglicky neumeli ani zblept. :-/ Vlastne to mozna ani takovej trapas nebyl, jen jsem se citil trapne v tu chvili. 8-)

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (KoccourRP (17.4.2011 13:08) reagovat
Roumen : žeby polévka Gaspačo? :)

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (KoccourRP (17.4.2011 13:07) reagovat
kua akorat sem dostal chut diky fotkam :) Jinak osobne nechodim pod medium, zlaty stred...surove nemusim a uplne ful ceres taky ne...

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (xx) (17.4.2011 12:34) reagovat
ja si rikam krvavej, a dostanu zpravidla bud medium rare nebo, v cechach bohuzel casteji, medium :-/

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (sm) (17.4.2011 11:56) reagovat
xs...missing something...umad ?

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (bavorak6) (17.4.2011 11:42) reagovat
ak je maso take tri dni nalozene v oleji a potom urobene medium rare tak je to uzasna pochutka no v cechach a na slovensku by som si ine ako well done nedal ale obycajne ani to si nemam moznost vybrat a dostanem take ake sa kucharovi prave podari

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (pXRP (17.4.2011 11:10) reagovat
xz: to neni surove, skus dakedy aspon medium well...

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (xzRP (17.4.2011 10:59) reagovat
"Well Done" a nijak jinak, nemám zájem žrát syrové maso...

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (failboat croomembrRP (17.4.2011 10:43) reagovat
jedine blue rare! At stava ze syrovyho masa tece a necht se stejk opoti krvi pri stazeni z panve!

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (RaptorRP (17.4.2011 10:32) reagovat
Já bych si dal také to medium. :-D

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (Rr) (17.4.2011 9:58) reagovat
maso je vrazda!!!!! btw. sup d tym do masa

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (OptieXRP (17.4.2011 9:39) reagovat
Roumen: Jak byste si přál Váš steak? ??? normálně, jak asi??

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (grassRP (17.4.2011 9:38) reagovat
škoda že tohle nezná většina kuchařů v čechách

Obrázek 'Steak Levels' Obrázek 'Steak Levels' (RoumenR (17.4.2011 9:25) reagovat
Proc jsem tohle nevedel o 10 let driv a musel se to dozvedet pri skorotrapasu v londynsky nobl restauraci? :-/